Optimala förutsättningar

Vår familj har optimala förutsättningar att leva klimatneutralt. Hela släkten bor i centrala eller västra Stockholm, det är egentligen bara min syster som bryter mönstret, hon bor i Sollentuna. Men jag känner många som har släkt som finns på andra kontinenter. Hur gör man när de gamla föräldrarna finns i USA eller Australien? Hade jag varit i den situationen hade jag rest och blundat för de utsläpp jag genererat. Men hur går det för planeten när det är så många som behöver få resa? Svåra frågor…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s